MEDITATIE

ALSOF ER EEN FRISSE REGENBUI GEWEEST IS

DE ZON DOORBREEKT

EN

ALLES HEERLIJK RUIKT.

 

Over meditatie kan veel gezegd worden...... maar voor mij is het vrij simpel: het brengt me rust, helderheid en gronding. Er zijn veel verschillende manieren waarop je kunt mediteren, zowel heel fysiek beweeglijk, als stil zittend. Waar het om draait is het terugvallen in je eigen Zijn en dat kan een zeer aangename ervaring zijn.

 

In het Westen wordt het vaak gezien als mistig en zweverig, terwijl meditatie je juist ge-aarder maakt, meer aanwezig in het lichaam en meer aanwezig met je aandacht in het nu. Dus juist niet zweverig of mistig, maar helder in je hoofd en aanwezig in je lijf.

 

Het heeft bewezen zeer positieve effecten op hartslag, bloeddruk en ontspanning en regenererende processen in het lichaam. Kortom helend en fijn voor lichaam en geest.

 

Als je wilt uitvinden welke meditatievorm voor jou werkt, kun je een sessie boeken waarbij ik je verschillende manieren uitleg. En we vervolgens een vorm kiezen die jij fijn vindt en dat samen oefenen. Dat kun je dan verder thuis gebruiken, of eventueel nog enkele keren samen beoefenen met mij. Zo heb je een prachtig gereedschap in handen om in jezelf aan te komen en uit te rusten.

 

Duur sessie 1,5 uur.

Kosten 110 euro.

 

Meditatie