Hieronder enkele reacties van cliënten om een idee te krijgen. TANTRA MASSAGE


Goedenavond Katerine, ik wilde je bedanken voor de fijne middag. Ik vond het zo leerzaam en fijn. Ook overweldigend, maar je begeleiding maakte het minder eng. Ik vond het mooi om te zien hoe de groep samenkwam op het einde, vol liefde en warmheid. Ik hoop dat je ook hebt genoten en niet alleen energie aan ons hebt gegeven, maar dat het ook (weer) energie geeft of heeft gegeven. Ik zie uit naar volgende week. Fijne avond nog.


Lieve Kat,
ik hoop dat het goed met je gaat. Vandaag vertrek ik naar Thailand en ik wil even zeggen dat het niet meer lukt om een tantra massage te komen doen. Ik heb vorige week bij iemand anders een tantra massage gedaan omdat je zei 'ga ook eens ergens anders proberen' maar dat was heel anders dan bij jou. Het was wel een bijzondere ervaring maar het was niet de energie van liefde zoals ik bij jou heb ervaren. En dat verschil kon ik ook de dagen daarna voelen.
Dus als ik weer terug ben kom ik heel graag weer eens bij je om meer liefde te ervaren. Ik vind het mooi met hoeveel liefde en toewijding je de massage geeft en de liefdesenergie die er dan is. Bedankt daarvoor! Fijne dag vandaag. Liefs G.


Diepe dank. Een ongelofelijke dag. Wat bezit jij een diep helend vermogen wat je met ons deelt. Wat een fijne energie. Een gevoel van verbondenheid. Een gloed van oranje in de buik. Liefs en diepe rust vanavond. 


  Hey Katerine,
Nog even een reactie... Waar ik dat eigenlijk lastig vind te vatten, en ik had het al gezegd ook. Maar ik ben enorm dankbaar voor deze ervaring in alle opzichten. Wat een speciale momenten. Specifieke erkenning, aandacht en liefde, en dus ook totaal. Heel bijzonder.


’  Hoi Katerine,
Het positieve is dat ik me super blij,open en relaxed voel;
Mijn klanten spreken deze week ook allemaal uit dat het zo'n fijn gesprek was met me, en ik op mijn beurt ben ook super positief over ze! Kortom; everybody happy is de sfeer waar ik nu in verkeer! Super bedankt!

Groet M. ’


  Ha lieve Katerine, hoe is het met jou? Graag kom ik nog even terug op onze sessie van vorige week. Wat was dat bijzonder! Fijn om te starten met de somatic experience, en mooi om te ervaren hoe we bij de massage -naar mijn gevoel- relatief snel de diepte in gingen. Dat kleine meisje, in mij, dat letterlijk en figuurlijk van zich liet horen. Ze heeft zo’n groot verlangen dat haar pijnstuk ook gezien en gehoord mag worden; haar verdriet, rouw, frustratie, boosheid, woede, eenzaamheid, gevecht, sterk moeten zijn, haar stem/wensen/grenzen die niet gehoord werden. Zo mooi hoe jij dat begeleidt en stimuleert; Voor mij/dat kleine meisje voelt het heel helpend en helend dat dat stuk wordt aangemoedigd, te voelen dat niets ‘gek’ is, dat alles er mag zijn. Veel dank daarvoor! Het voelt ook alsof ik weer iets meer in m’n lijf ben geland. 


  Hello Katerina, thank you so much for yesterday, it was beautiful! I have been so relaxed and more in connection with myself.