Aura reading

 

Willekeurig iedere vraag, die een mens maar kan hebben, kan "gelezen" worden, in een aurareading. Bijvoorbeeld op het gebied van je gezondheid of je emoties of patronen of relaties.

 

Alles in en aan een mens is energie; Een gedachte is energie, een gevoel is energie, een lijf is energie. Je kunt je voorstellen dat de gedachte aan de afwas die je zo gaat doen, een ander ”effect“ op je heeft dan de gedachte aan een afspraakje met je nieuwe liefje. Dus die gedachten hebben totaal verschillende “kleuren”, of effecten of trillingen, in jou. Die "trillingen" zijn te "lezen", of te "voelen" voor eigenlijk een ieder die zich daar op afstemt.

 

In de opleiding die ik gedaan heb, als "aurareader", heb ik geleerd die trillingen, heel specifiek, waar te nemen en ze te interpreteren. Het terug vertellen aan jou, wat ik waarneem, zie en ervaar, maakt de cirkel rond en geeft als het goed is antwoord op je vraag.

 

Een aurareading kan dus veel duidelijkheid geven over patronen, gevoelens en zaken waar we moeite mee hebben om grip op te krijgen. Of iets te kunnen doorzien.

Ik ervaar een reading als een zeer fijngevoelig instrument, om datgene naar boven te krijgen wat van belang is, voor de persoon.

 

Duur 1,5 uur. Kosten € 125,-

Aura reading

Healing

 

Zoals je bij een reading de informatie leest in het lichaam en de aura en chakra's, zo ga je deze energieën bij een healing positief beinvloeden. Ook dat doen we weer door af te stemmen op jouw wezen en het te vragen: wat heb je nodig? Voor mij als reader is het makkelijk te zien, wat jij of jouw lichaam nodig heeft, om meer in balans te komen.

 

Voorbeeld:

Iemand heeft een strak gevoel in z'n maaggebied, alsof daar een knoop zit. Dan neem ik dat waar als een indeuking van het lijf en de aura in dat gebied, ik kan ook de zinnen die “de druk zetten“ bij die persoon “oppikken”. Ik hoor dan b.v.: Ik MOET dóór, ik heb geen tijd om uit te rusten, de dingen moeten af. Ik kan zien hoe de druk van die gedachten de energie in het lichaam van die persoon “naar boven stuwt“, dat de druk in het hoofd toeneemt en de ademhaling versnelt. Ik zie dat er dan minder energie of gevoel in het onderste lichaamsgebied is. Waardoor het gevoel van “zich wel bevinden“ niet zo groot meer is.

 

De healing bestaat er dan b.v. uit, om de persoon te helpen de overtollige druk af te laten voeren, d.m.v. bewegingen van mijn handen, waarmee ik wat van de druk weg beweeg van het lichaam. En de persoon te helpen focussen op "loslaten", de druk af laten vloeien, zowel fysiek als mentaal. Nieuwe schone energie weer op te nemen, d.m.v. de aandacht van deze persoon opnieuw te laten richten op het onderste lichaamsgebied en de benen. Daarna deze weer te “vullen“ met zijn aandacht, adem en  energiestroom, kleur en eigen trilling.

 

Effect: iemand voelt weer lekker, ruimte in z'n hoofd, het maaggebied is weer ontspannen en is meer een geheel geworden met de andere lichaamsgebieden, rust is terug gekomen, de persoon kan zich ook weer verder ontspannen en alles van zichzelf voelen, i.p.v. met name een knoop in z'n maag.

Natuurlijk kan iemand dit ook zelf, de tijd nemen voor jezelf, om eens lekker “uit te blazen“ en je hoofd leeg te laten worden, zou al veel helpen. Soms echter zijn er gedachten, gevoelens of lijfelijke klachten, die we alleen niet goed “weg“ krijgen, of kunnen aanvaarden. Dan is een healing heel geschikt, als ondersteuning.

 

Duur 1,5 uur. Kosten € 125,-

Healing