Helende yonimassage

Helende yoni massage sessie

(Yoni is het tantrische woord voor het hele vrouwelijke geslachtsorgaan)

 

Een yonimassage is voor vrouwen 1 van de mooiste manieren om dieper in onszelf aan te komen. In het bekkengebied en in de yoni heeft een vrouw haar grootste potentieel. Hoe dieper we daarin thuis zijn, hoe meer we onszelf en anderen kunnen bieden. Een yonimassage kan niet alleen effect hebben op je lijf, maar ook op je creatieve stroom die weer vrijer wordt.

 

Eerst wordt je hele lijf gemasseerd. Daarna, als je lijf zich al wat ontspannen voelt, gaan we over tot de yonimassage. Bij de yonimassage wordt in principe zowel de buitenzijde als de binnenzijde van de yoni met hele langzame tedere bewegingen aangeraakt en gemasseerd. Waarbij het niet het doel is om te streven naar een orgasme, maar om dieper en dieper in je ontspanning te zakken. Jij blijft zelf steeds aangeven wat klopt voor jou...

Bijvoorbeeld als je niet wilt dat de binnenkant aangeraakt wordt, geef je dat gewoon aan. Het is van belang om met mij in contact te blijven over wat voor jou klopt in de aanraking... En daar zal ik zeer respectvol naar luisteren. Ik ben in deze dus een facilitator, die jouw lichaam en energie nauwgezet volgt, zodat het echt een helende ervaring kan worden voor jouw lichaam en ziel. Je mag als ontvangster dus ook steeds zelf aan blijven geven als je iets niet of juist wel wilt, of wat je nodig hebt op dat moment. De hele sessie zal gericht blijven op de verbinding van je hart met je bekkengebied en daarom wordt ook steeds de opgebouwde energie tijdens de sessie verspreid over het hele lichaam.

 

Je kunt je misschien wel voorstellen dat het aanraken en masseren van de yoni veel verschillende reacties teweegbrengt, zoals: genot, emotionele reacties, oude herinneringen en beelden, een enorme rust en verstilling, diepe ontspanning, het gevoel dat je je diepste vrouwelijkheid kan ervaren. Deze reacties zijn allemaal mogelijk, omdat wij als mensen indrukken letterlijk opslaan in lichaamsweefsels. Schaamte, schuldgevoelens, sexueel traumatische ervaringen zijn dus ook opgeslagen in het gebied van de vagina en baarmoeder.

 

Nogmaals dus: Het doel van een yoni massage moet nooit een streven naar een orgasme zijn. Maar een thuis komen in je eigen vrouwelijkheid en in de hartsverbinding met je eigen vrouwelijke natuur.

 

De sessie duurt ruim 2,5 uur en kost € 185,-

We beginnen altijd met kennismaking en daarna afstemming op onze hartsenergie. Daarna volgt de massage.